Post by jaigyceptamog on Mar 6, 2022 18:25:41 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ σημεία γεννήτριας κωδικών ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι τόσο εθιστικό τα χειριστήρια είναι εύκολα και τα. Το παιχνίδι δεν καθυστερεί τόσο πολύ όταν εκτοξεύεις όλους τους πυραύλους σου
Νομίζω ότι είναι ένα καλό παιχνίδι για να περάσει η ώρα, αλλά είναι χάλια που μετά από περίπου 80 επίπεδα δεν μπορείτε να ξεκλειδώσετε το υπόλοιπο του πυραύλου, πρέπει να τα αγοράσετε. Κρίμα, το απόλαυσα πραγματικά
Planet Bomber! Trò chơi điện tử enjp
Πολύ καλό παιχνίδι! Εκτός από όταν το έπαιξα μια φορά, οι βόμβες δεν ακουμπούσαν τους πλανήτες και ήταν ακριβώς από πάνω του και πήγαιναν σε κύκλο
Αγοράστε adidas Originals EUR. Επιλογή μεγέθους.
Βαρετό παιχνίδι με διαφημίσεις. Επίσης μια μηνιαία (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ!) συνδρομή;; $32 το μήνα!!?? Για ΒΑΣΙΚΑ πράγματα παιχνιδιού. Είναι σχεδόν όσο πληρώνω για χρήσιμα πράγματα, όπως το INTERNET. Δεν υπάρχει αρκετό βάθος, στρατηγική ή, χμ, τίποτα για να τεκμηριώσει μια συνδρομή. Δεν υπάρχει τίποτα συναρπαστικό στο gameplay. Καθαρός καρκίνος.
Παιχνίδι Planet Bomber! αυτό είναι ένα κλικ στο arcade για το Android στο οποίο πρέπει να ασχοληθείς με ένα περίεργο πράγμα - να βομβαρδίζεις τον πλανήτη,
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, αλλά θα ήταν καλύτερα να κάνατε χαμηλότερα τα επίπεδα του όταν παίρνετε νέες βόμβες
Planet Bomber! Arkade vci
Υποστηριζόμενες συσκευές Android: [4.4-4.4.4] KitKat - [5.0-5.0.2] Lollipop - [6.0 - 6.0.1] Marshmallow - [7.0 - 7.1.1] Νουγκάτ - [8.0-8.1] Oreo -
Xbox @ E3 2018: The Force Awakens - Σελίδα 2
Είναι πολύ χαλαρωτικό και διασκεδαστικό και πρέπει πάντα να στοχεύεις και να αναβαθμίζεις και όσο πιο πολύ πας στο παιχνίδι τόσο το καλύτερο!
😊
Καλό χάσιμο χρόνου, αλλά όταν κάνω κλικ στη διπλή διαφήμιση χρημάτων εκτός σύνδεσης, καταλήγω να μην λαμβάνω τίποτα από αυτά
Χαζό παιχνίδι
Παίξτε Space Frontier στο CrazyGames
δροσερό παιχνίδι
Το παιχνίδι φαίνεται να έχει αναπτυχθεί πολύ καλά, αλλά στα 5 λεπτά που το έπαιξα είδα 5 διαφημίσεις. Δωρεάν αναπαραγωγή ναι, αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις
Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου κακό, απλά πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όπως το να έχει το 50% της λίστας με τις βόμβες κλειδωμένο πίσω από έναν τοίχο πληρωμής είναι τρομερό, νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουν μόνο ίσως 2 ή 3 βόμβες να αγοραστούν και να διατηρήσουν τις υπόλοιπες ξεκλειδωμένες. Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν πρέπει να υπάρχει κακό μετά από κάθε επίπεδο, αν θέλουν να κάνουν διαφημίσεις, τότε θα πρέπει να βάζουν μία μετά από κάθε boss fight.
... πλανήτες (Planet Technopolis, Planet Timbertree, Planet Brainwave, Planet Lalaland, Planet Scrapheap, Black Hole και Planet Bomber) κάθε
Έχει πολλές διαφημίσεις, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καλό παιχνίδι
Είναι μια διασκεδαστική ιδέα, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο στοχεύετε τα εκρηκτικά σας είναι πατώντας στην περιοχή που θέλετε να χτυπήσετε και αλλά όταν το κάνετε αυτό, πρέπει στη συνέχεια να αγγίξετε το πύραυλο που θέλετε να το εκτοξεύσετε, αλλά κάθε φορά που το κάνετε έχετε μεγάλες πιθανότητες να πατήσετε έξω από το κουμπί και να αλλάξετε τη θέση όπου θέλετε να πάει το τζάλι κατά λάθος, ώστε να γίνει πολύ απογοητευτικό και κουραστικό
Δεν μπορώ παρά να απογοητεύομαι όταν μετά από κάθε επίπεδο αφεντικού μου δίνεται η απόφαση μεταξύ μιας μικρής ανταμοιβής ή μιας μεγάλης ανταμοιβής με ένα βίντεο. Πάντα επιλέγω τη μικρή ανταμοιβή γιατί δεν θέλω να δω το βίντεο, αλλά ούτως ή άλλως έρχεται το φταίξιμο.
απαραδεκτο. κολαει και μαλλον ειναι μονο για να συλλεγει προσωπικα δεδομενα
Καλό παιχνίδι, αλλά βαθμολογώ αυτήν την εφαρμογή με 4 αστέρια γιατί κάθε φορά που σκοτώνεις έναν πλανήτη, αυτά προσθέτουν αλλά όχι τυχαία προσθήκη καλό παιχνίδι
Τα χειριστήρια είναι να κλείσετε το όπλο σας και μετά να κάνετε κλικ πάνω τους κατά λάθος, και χρειάζεται πολύς χρόνος για να καταστρέψετε
Planet Bomber! आर्केड गेम eqj
μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο. σχεδόν αισθάνεσαι ότι τιμωρείσαι επειδή είσαι αποτελεσματικός όταν χρειάζεται τόσος χρόνος για να ολοκληρώσεις ένα επίπεδο όσο χρειάζεται για να περάσεις από τις διαφημίσεις
είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό, υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, αλλά οι περισσότερες από αυτές είναι άλλα παιχνίδια, και σας επιτρέπουν να παίξετε λίγο το παιχνίδι, οπότε απλώς τις σκέφτηκα σαν μίνι παιχνίδια 😊
Είναι πολύ καλό, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα όταν γεννάς σε πολλά, πολλά πράγματα, απλώς κάνουν τον γύρο του πλανήτη🌏🤔😏
Γίνεται βαρετό πολύ γρήγορα. Πυροβολείτε βλήματα σε πράγματα, ξεπλένετε, επαναλαμβάνετε. Επίσης, ΠΟΛΛΕΣ διαφημίσεις. Δεν αξίζει τον χρόνο σας.
Ξέρετε πόσο καλό είναι αυτό το παιχνίδι που δεν είχε ενημέρωση εδώ και 4 χρόνια
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι και όσοι έχουν πρόβλημα λόγω διαφημίσεων, παρακαλούμε να το παίξουν εκτός σύνδεσης (με Wi-Fi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας)
Υπέροχο παιχνίδι! ΑΛΛΑ... Υπάρχει ένα πολύ ενοχλητικό σφάλμα όπου ο πλανήτης είναι τόσο μικρός, που κάθε πύραυλος αστοχεί! Στη συνέχεια, κάνει αυτό το περίεργο πράγμα όταν ένα σωρό από αυτά περιβάλλουν τον πλανήτη και πλησιάζουν, και κάνουν πίσω, πλησιάζουν κ.λπ. Διαφορετικά, είναι καταπληκτικό!
Αξιοπρεπής χρόνος δολοφόνος, αλλά αφού λείπω για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, όταν παρακολουθώ ένα βίντεο για × 2 νομίσματα στα κέρδη μου εκτός σύνδεσης, δεν λαμβάνω καθόλου κέρματα
Τέλειος
Planet Bomber! Arked eut
Ανδρικό μπουφάν με κουκούλα Denim Fashion Fake Two ...
Λατρεύω το πώς μπορείτε να αποκτήσετε πολλά χρήματα όταν είστε εκτός σύνδεσης για λίγο… είναι ένα καλό παιχνίδι, θα το συνιστούσα, μπλα μπλα μπλα. Όλα αυτά τα ωραία πράγματα.
Ας ξεκινήσουμε με την υπόθεση. 5 επιλογές με δυνατότητα αναβάθμισης χρησιμοποιώντας το νόμισμα του παιχνιδιού, που αποκτήθηκαν με την αυτόματη καταστροφή ενός πλανήτη. 1. Η ΙΣΧΥΣ με την οποία εκρήγνυνται οι "διαστημικοί πύραυλοι" στον πλανήτη είναι η πρώτη αναβάθμιση, ακολουθούμενη από 2. ΡΥΘΜΟΣ SPAWN των διαστημικών πυραύλων, 3. ΒΑΡΥΤΗΤΑ (που μειώνει τα ριζικά τόξα των πυραύλων κατά την ωοτοκία), 4. ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΗΜΑ (καθορίζει η περιοχή που θα προσγειωθεί ένας πύραυλος με βάση το σημείο που χτυπάτε, γίνεται σταδιακά πιο ακριβής) και τέλος 5. ΚΕΡΔΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ. Το μόνο που μπορώ να πω είναι Δυνατότητα
Αρκετά βαρετό και μόλις ξεκλειδώσει όλα τα όπλα (που διαρκεί λίγο..) Θέλουν 7,99 $ την εβδομάδα.. Ναι την εβδομάδα.. Για την ελίτ έκδοση σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο, μην χάνετε χρόνο
Galaxy Attack - Space Shooter آرکیڈ wqvz
👍 θα το συνιστούσα για μικρά παιδιά
Giochi Preziosi Fortnite Omega & Brite Bomber: Η καλύτερη τιμή, χαρακτηριστικά, ... Spin Master Bakugan Battle Planet Brawless Ultra Ball Pack 6 Σχέδια.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, απλώς υπάρχουν πολλές διαφημίσεις, κάντε το έτσι ώστε να υπάρχουν λιγότερες διαφημίσεις ή θα σταματήσω αυτό το παιχνίδι και όχι, δεν θέλω να δώσω χρήματα στους ανθρώπους που έφτιαξαν αυτό το παιχνίδι
ΧΑΡΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑ – ΒΙΤΣΙ – ΒΟΡΑΣ 1:50 000. Παράδοση 1 έως 4 ημέρες €8.50 Προσθήκη στο καλάθι · Vertical Planet ... ΣΑΚΟΣ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΣ BOMBER MINI 20L.
Αγόρασα την επιλογή χωρίς διαφημίσεις στο παιχνίδι και μου είπε ότι η αγορά απέτυχε. Προσπάθησα να το κάνω ξανά, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ λέει ότι η αγορά απέτυχε. Αλλά εξακολουθούν να μου πήραν τα χρήματα από τον λογαριασμό μου και έχω ακόμα τις διαφημίσεις... οπότε είμαι λίγο νευριασμένος γι' αυτό.
Ήταν κάπως διασκεδαστικό μέχρι που ξεκλείδωσα το sticky bomb και τις δύο αναβαθμίσεις μετά από αυτό. Οι κολλώδεις βόμβες κολλάνε και μετά καταστρέφεις την περιοχή γύρω τους και δεν κάνουν τίποτα. Θα μπορούσα να αντιμετωπίσω ένα άθλιο όπλο, αλλά το επόμενο είναι απλώς μια άλλη κολλώδης βόμβα που κάνει ένα τυχαίο μέγεθος aoe που ανατινάζεται ξανά αφού καταστρέψεις την περιοχή στην οποία κόλλησε bc και πρέπει να τρυπήσεις σε ένα σημείο. Το ΕΠΟΜΕΝΟ όπλο που ξεκλείδωσε ήταν ένα τεράστιο λέιζερ και σκέφτηκα ότι θα ήταν εξαιρετικό για τρύπημα, αλλά απλώνεται σε όλο τον πλανήτη αφαιρώντας ένα λεπτό στρώμα! Τα όπλα χειροτερεύουν όσο προχωράς; Ανέμπνευστο παιχνίδι pos αρπαγής μετρητών.
Τζαααα φοβερό
Οι διαφημίσεις θα εμφανίζονταν στο επάνω μέρος, αλλά θα επιλέγονταν αν πατήσετε οπουδήποτε στην οθόνη. Άλλες διαφημίσεις θα εμφανίζονταν στο επάνω μέρος και δεν θα μπορούσατε να πατήσετε καθόλου την οθόνη, απλώς δεν θα καταγραφόταν τίποτα που κάνετε. Ο μόνος τρόπος για να το διορθώσετε είναι να κλείσετε εντελώς την εφαρμογή και στη συνέχεια να χάσετε μεγάλο μέρος της προόδου που κάνατε πρόσφατα