Post by jaigyceptamog on Mar 6, 2022 18:07:21 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shapik: The Moon Quest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shapik: The Moon Quest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключі розблокування ▞▞▞
▞▞▞ Shapik: The Moon Quest 2022 version ▞▞▞
Приємна гра-головоломка - розслабтеся і розслабтеся, тому що це більше химерно, ніж швидко - більше, будь ласка!
Красиво і весело. Просто хотілося б, щоб гра була довшою, перш ніж вони попросять вас заплатити.
Прекрасна гра. Виглядає і звучить чудово. Перший сподобався, а цей кращий в усіх відношеннях.
Досить атмосферно, музика та дизайн чудові. Елементи керування замалі для мого дисплея. Я коли-то давно або в часі, або в гугле плеє побачив першого Шапіка, він її рекомендував як гру, схожу на Саморост. Помню, що ніби пройшла її, мені сподобалося, але все дуже лагало і сюжет я як-то не повністю зрозуміла. Сьогодні побачила на хабре статтю про ось цього Шапіка і навіть спочатку не зрозуміла, що розробник один і той же. Творческих вам успіхов!
Shapik: The Moon Quest Приключения ksd
Виправлено зависання розділу 11, гра працює чудово, дякую!
Chess Juegos de mesa pyf
Я плачу до 110 рупій за розблокування повної гри, але не розблокування гри, а списану суму
Найпростіша головоломка, жалюгідна реакція на дотик, нудна бездумна та коротка історія, чудова графіка та музика... Загальна трата грошей...
Лохотрон гра платна
Це платна програма для гри?? Просить розблокувати повну версію??
Чудова гра. Має відчуття старої школи. Художнє мистецтво та музика дуже гарні. Сподіваємося на додатковий контент у майбутньому.
Ненависть
Shapik: The Moon Quest Pakikipagsapalaran nwd
Привіт з Хабра!
Дуже красива гра!
Неймовірна художня робота. Молодці, так тримати!
Чудово. Ця гра дивовижна. Мені це сподобалося.
Я небезпечна людина в світі
Можна справді обійтися за допомогою кнопки пропуску певних головоломок. На маленькому мобільному екрані точність 1uite важко. Я не можу пройти повз обертову головоломку, де ви повинні клацнути в потрібний момент, коли світло проходить через коробку. Це досить обурює!
Сподобалося все в цій грі.
Перші кілька частин я грав: досить круто і цікаво. Не почав би, якби я знав, що мені доведеться заплатити, щоб йти далі.
Цікава гра 👍
Чесно кажучи, це досить нудно. Повільний темп і перед головоломками. Не безкоштовно
чудова гра
добре
oyun efsane ben 1inide bitrdim 2 yi bilmiyom suan yukleniyor uzun lafin kisasi oyun muq
Чудова спроба створити цю гру. Відмінна вартість. Досить довго, досить складно. Гарний.
Насолоджуючись грою
Дуже гуг
Безкоштовно
Гра очень понравилась. Прошёл на одному диханні. Рекомендую.
Шапік : Місяць ... Оцініть цей додаток
Платіть за гру.
ДОБРО 🎮...Графіка гарна.
Це просто демонстрація. Ви можете грати приблизно на 4 рівнях, перш ніж потрапити на платний екран. Через це я також змінив свою оцінку квесту Шапіка з 5 зірок на 1.
Як розблокувати гру? Кожен раз, коли я торкаюся його. Нічого не змінюється. Я хочу пограти.
Shapik: The Moon Quest Macəra vah
Ігри клас